Η συλλογή Ορφανού

Η συλλογή Ορφανού
Η συλλογή Ορφανού Η συλλογή Ορφανού Η συλλογή Ορφανού Η συλλογή Ορφανού Η συλλογή Ορφανού Η συλλογή Ορφανού
Κωδικός Προϊόντος: 0176
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

 

 

CHARDONNAY

Χρώμα κιτρινοπράσινο, άρωμα λευκόσαρκων φρούτων, ροδάκινο και πεπόνι, γεύση ισορροπημένη, δροσερό με μακριά επίγευση. Παντρεύεται με λιπαρά ψάρια, μακαρονάδες με λευκή σάλτσα και πουλερικά.

 

ΡΟΔΙΤΗΣ

Χρώμα κιτρινοπράσινο, άρωμα λευκόσαρκων φρούτων και λουλουδιών, γεύση ισορροπημένη, με ζωηρή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση. Συνοδεύει θαλασσινά και διάφορα μεσογειακά πιάτα.

 

ΜΟΣΧΑΤΟ

Χρώμα ροζέ ζωηρό, άρωμα περγαμόντο και τριαντάφυλλου, γεύση ισορροπημένη, με ζωηρή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση.  Συνοδεύει φρουτοσαλάτες, μαλακά τυριά, λιπαρά ψάρια και πουλερικά.

 

ΑΓΙΩΡΓIΤΙΚΟ

Χρώμα πορφυρό, άρωμα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινες τανίνες και ευχάριστο τελείωμα . Συνοδεύει κοτόπουλο, κόκκινα κρέατα και κίτρινα τυριά.

 

CABERNET SAUVIGNON

Έντονο πορφυρό χρώμα  με κεραμιδί ανταύγειες. Στη μύτη ξεδιπλώνονται αρώματα που εκφράζουν την ποικιλία όπως πράσινης πιπεριάς, βιολέτας και φραγκοστάφυλου. Γεμάτο στόμα και μακριά επίγευση. Συνοδεύει ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, κόκκινα κρέατα, και κίτρινα τυριά.

 

ΑΝΕΜΟΒΟΡΙ (ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ)

Χρώμα ερυθρό με κεραμιδί ανταύγειες, άρωμα δαμάσκηνων με νότες μπαχαρικών και βανίλιας. Στο στόμα εντυπωσιάζει με το γεμάτο σώμα του και την  μακριά επίγευση. Συνοδεύει κυνήγι, κοκκινιστά πιάτα και παλαιωμένα τυριά.

Orfanoswines.gr